offsidemanager.prv.pl
dobra, no to ja narazie dam cos takiego:
1. wiecej kasy od sponsorow
niektore druzyny przewidzialy to, ze co tydzien bedzie kasa spadac wiec zostawili troche mamony, ale po tylu treningach ta kasa na pewno juz jest na wyczerpaniu. prosze o podwyzke od sponsorow
2. ulepszyc wizerunek koszulek i spodenek
kiedy na to patrze przypomina sie stary, dobry Sensible World of Soccer (az lezka sie zakrecila)
Sponsorzy: co do finansów duzo sie zmieni, choc astaa o tymjeszcze nie wie;p
Wizerunek koszulek i spodenek? To będzie zmienione, ale narazie nie ma żadnych spotkan, wiec nie widze powodu zrobienia tego teraz;] Bo TERAZ są ważniejsze rzeczy do zrobienia:]
nie bój żaby!
co do sponsorow to zanim nie ruszymy z meczami itd to niema mowy o zwiekszeniu. sorki ale zbyt duza przewaga by sie wytworzyla miedzy zespolami ktore by zaczely potem (a rejestracja zostala narazie wstrzymana) a tymi ktore juz maja druzyny... inna sprawa ze zespoly ktore wcale niemaja treningu itp bogaca sie co tydzien o 100tys...
i ja sie wlasnie tego obawiam, bo bede duuuuuuuuuuuuuuuzo na minusie
moze dla Ciebie wc jest loozik, ale ja jestem wqrzony, ze prze kilka tygodni nie skakal mi zaden zawodnik tylko same spadki byly ;/
jak wejda ligi to nie bede mial zadnychszans z reszta stawki ;/
btw: mam taki pomysl, zeby usunac uzytkownikow, ktorzy nie logowali sie przez 2 miechy